Powiat Rzeszowski - siła inwestycji
Preferencyjne pożyczki między innymi na poprawę efektywności energetycznej

Warsztaty serowarsko-wędliniarskie w Rzeszowie

Opublikowano: 2015-11-12 19:16:29, przez: admin, w kategorii: Rolnictwo

RZESZÓW.

Fot. Organizator

Fot. Organizator

 

W piątek, 13 listopada br., w piwnicach sklepu Piwa Regionalne przy ul. Langiewicza 56 o godz. 17.00 rozpocznie się kolejna edycja warsztatów serowarsko-wędliniarskich. W jej trakcie uczestnicy zrobią ser podpuszczkowy dojrzewający, zwany także „korycińskim”, w wersji naturalnej oraz w wersji z ulubionymi przyprawami (czosnek niedźwiedzi, zielony pieprz, suszone pomidory czy czarnuszka), a także białą kiełbasę parzoną.

Do degustacji będzie ser, który był robiony dwa tygodnie temu na poprzednich warsztatach.

 

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij