Powiat Rzeszowski - siła inwestycji
IV Ogólnopolski Konkurs dla Jednostek Samorządu Terytorialnego na Najbardziej Innowacyjny Energetycznie Samorząd – edycja 2024
Domki na Roztoczu
IX Konferencja Bezpieczeństwo energetyczne – filary i perspektywa rozwoju

Konkurs Przetworów Tradycyjnych „Z Babcinej spiżarni”

Opublikowano: 2023-11-02 22:26:36, przez: admin, w kategorii: Region

POWIAT JAROSŁAWSKI.

Konkurs Przetworów Tradycyjnych „Z Babcinej spiżarni”

 

12 edycja Konkursu Przetworów Tradycyjnych Powiatu Jarosławskiego „Z Babcinej spiżarni” odbędzie się 18 listopada 2023 r. (sobota) w Hali Sportowej przy Szkole Podstawowej w Szówsku. Część oficjalna rozpocznie się o godzinie 15:00.

Wybierz studia w WSPiA

Konkurs skierowany jest do Kół Gospodyń Wiejskich oraz organizacji zajmujących się aktywizacją kobiet z powiatu jarosławskiego. Jednym z jego głównych celów konkursu jest prezentacja kuchni regionalnej i dziedzictwa kulinarnego Ziemi Jarosławskiej.

Komisja konkursowa będzie oceniać przetwory tradycyjne w trzech kategoriach: owoce, warzywa oraz mięso lub ryby.

 

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij