Powiat Rzeszowski - siła inwestycji
Preferencyjne pożyczki między innymi na poprawę efektywności energetycznej
Marek Kuchciński, kandydat do Parlamentu Europejskiego
Daniel Obajtek - kandydat do Parlamentu Europejskiego

Patryk Kotarba nowym szefem kuchni Zamku Dubiecko

Opublikowano: 2018-03-06 08:39:12, przez: admin, w kategorii: Firmy

DUBIECKO, POWIAT PRZEMYSKI.

Patryk Kotarba. Fot. archiwumPatryk Kotarba nowym szefem kuchni Zamku Dubiecko Patryk Kotarba nowym szefem kuchni Zamku Dubiecko
Patryk Kotarba. Fot. archiwum

Patryk Kotarba. Fot. archiwum

 

Po latach zakończyła się współpraca Zamku Dubiecko z szefem kuchni Januszem Pyrą, który promował zamkową kuchnię z jej daniami nawiązującymi do najlepszych tradycji staropolskich na kulinarnej mapie Polski.

 

Krajowe Dni Pola 2024 - duża impreza rolnicza w Boguchwale

Od 1 marca br. nowym szefem kuchni jest Patryk Kotarba, absolwent krakowskiej szkoły gastronomicznej. Umiejętności i doświadczenie zdobywał m.in. w renomowanej restauracji „Le Scandale”, znanym podkrakowskim kompleksie „Dwór w Tomaszowicach” oraz w restauracji Ponidzie w 4-gwiazdkowym hotelu „Słoneczny Zdrój” w Busko-Zdroju.

 

Pasjonat kuchni francuskiej. Często sięga po tradycyjne produkty regionalne, łącząc je z innowacyjnymi technikami przyrządzania dań. Gotował dla Prezydenta RP, Prezydenta Niemiec, polityków, aktorów i gości z zagranicy.

 

Uczestnik ogólnoświatowego projektu „Good France”, z tytułem „Mistrz” w zawodzie kucharza przyznanym przez Pomorską Akademię Kulinarną oraz uczestnik prestiżowego szkolenia w szkole Bocuse’a w Lyon.

 

 

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij