Powiat Rzeszowski - siła inwestycji
Preferencyjne pożyczki między innymi na poprawę efektywności energetycznej

Podkarpacka konfitura walczy o „Certyfikat Dobry Produkt 2017”

Opublikowano: 2017-10-27 09:29:25, przez: admin, w kategorii: Biznes

PODKARPACKIE. Konfitura z derenia i czarnej jagody - nowy wyrób w dereniowej rodzinie Stowarzyszenia „Pro Carpathia” - znalazła się na liście 20 produktów biorących udział w krajowym plebiscycie „Certyfikat Dobry Produkt 2017”. To jedyny produkt w konkursie z województwa podkarpackiego.

Podkarpacka konfitura walczy o „Certyfikat Dobry Produkt 2017”

 

Już po raz ósmy Grupa PTWP, wydawca magazynu „Rynek Spożywczy” oraz serwisów gospodarczych portalspozywczy.pl i dlahandlu.pl, wraz Polską Organizacją Handlu i Dystrybucji, zapraszają polskich producentów, przetwórców i dystrybutorów żywności do udziału w plebiscycie „Certyfikat Dobry Produkt”.

Jego celem jest promocja doskonałej polskiej żywności i popularyzacja najlepszych produktów spożywczych, które wyróżniają się jakością, innowacyjnością, ale i tradycyjną i regionalną recepturą. Wśród 160 nominowanych produktów wybrano 20 najlepszych, wśród nich znalazła się jedyna z Podkarpackiego konfitura z derenia i czarnej jagody.

Podkarpackie produkt jest w czołówce, ale nie zajmuje jeszcze pierwszego miejsca.

Link do głosowania: http://www.portalspozywczy.pl/dobryprodukt/

Głosowanie trwa do piątku, 27 października br., do godz.12.00. Każdy internauta może oddać tylko jeden głos.

 

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij